Trainingen

Boost jouw persoonlijke en zakelijke groei

LEIDERSCHAP

VANUIT HET HART

8 t/m 10 mei 2020

Leiderschap vanuit het Hart is een driedaagse training die je helpt bewuster in het leven te staan en in verbinding te komen met je 'zelf' en anderen om zo het leven te leiden dat je vanuit je diepste verlangen wil.

Elk mens verlangt naar het geluk; een leven waarin men zich verbonden voelt met de omgeving. Dat hetgeen we doen zonder veel moeite verloopt. Vanuit ons onbewuste, en vaak omdat we ons door onze omgeving laten leiden, wachten we op anderen om dat geluk te ervaren. Maar is dat wel waar we op moeten wachten?

Wat kies jij en hoe luister je naar wat jouw hart je écht vertelt?

Leiderschap vanuit je hart betekent dat je hart, ziel én hoofd een belangrijk kompas zijn in jouw leven. In deze training maak je kennis met al die aspecten van jouw menselijk wezen: je hoofd, je fysiek, je hart en spiritualiteit.

Deze aspecten leer je met elkaar te verbinden om vanuit deze verbinding je leven te leiden. Vervolgens maak je kennis met hoe je dit in de dagelijkse praktijk toe kunt passen

De training wordt verzorgd door Intention, onder leiding van Johan van Bavel. Ik ben aanwezig als co-trainer en coach.

 

Let op: je wordt doorgestuurd naar de website van Intention.

€525 excl BTW

Driedaagse training, inclusief catering, overnachting in een tweepersoonskamer en 1 uur persoonlijke coaching na de training op een door jou gewenst moment.

 

Contact

jolande@novaturier.nl  |  Tel: 06-45432041

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

HOUD JE SPAMBOX

OOK IN DE GATEN