Trainingen

Boost jouw persoonlijke en zakelijke groei

WORKSHOP 'BEÏNVLOED

JE EERSTE INDRUK'

28 november 2019

In een paar seconden tijd heeft iemand een eerste indruk van jou gekregen. Een eerste indruk blijkt moeilijk te veranderen te zijn. Het is dus van groot belang om te zorgen dat je in een korte tijdspanne een krachtige indruk achter laat.

Stel; je wordt op een beurs aan iemand voorgesteld. Hij steekt zijn hand naar je uit. Je bent je ineens heel bewust van het feit dat je graag een goeie eerste indruk wil maken. Er volgt een handdruk, een blikwisseling, een ‘hallo’, en de eerste indruk is gebeurd. De man tegenover je heeft een oordeel gevormd, over jou.

In dat eerste oordeel, in de eerste paar seconden, zit alles wat je moet weten van een ander. Of wat een ander van jou moet weten. Een oordeel, een inschatting of een keuze. Gelukkig is een eerste indruk te beïnvloeden, en dat is precies waar we tijdens de workshop mee aan de slag gaan.

Tijdens deze workshop ‘Beïnvloed je eerste indruk;

· Leer je de wetenschap over hoe een eerste indruk wordt gevormd

· Leer hoe non-verbale communicatie iets over jou communiceert naar de ander

· Krijg je inzicht in de do’s en don’ts van non-verbale communicatie

· Krijg je handige tips om je eerste indruk binnen 5 minuten positief te beïnvloeden

 

Businessdagen West-Brabant
Evenementenhal Breepark Breda

Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

€0 (gratis event)

WORKSHOP 'VERGROOT JE EMOTIONELE INTELLIGENTIE'

28 november 2019

Emotionele Intelligentie op de werkvloer is een ‘hot topic’. Het voorspelt binnen organisaties, meer dan IQ, wie het meest waarschijnlijk tot de uitblinkers gaat behoren en wie er het meest vatbaar is om te ontsporen.

Misschien heb je het al gemerkt; de regels voor werk veranderen. We worden beoordeeld volgens een nieuwe maatstaf: je emotionele intelligentie. Het gaat er niet meer alleen om hoe slim je bent, maar ook over hoe goed je met jezelf en anderen omgaat. De nieuwe maatstaf richt zich op persoonlijke kwaliteiten als initiatief nemen, aanpassingsvermogen, overtuigingskracht en empathie.

Gelukkig is Emotionele Intelligentie te ontwikkelen; je kunt er in de loop van je leven vaardiger in worden. En dat is precies waar we in de workshop mee aan de slag gaan.

Tijdens deze workshop ‘Vergroot je Emotionele Intelligentie’;

· Leer je wat Emotionele Intelligentie betekent (en welke misvattingen er zijn)

· Leer je waarom Emotionele Intelligentie zo belangrijk is voor jouw organisatie, jezelf en je medewerkers

· Krijg je inzicht in jouw Emotionele Intelligentie

· Krijg je alvast een paar handige tools om je Emotionele Intelligentie te vergroten

Businessdagen West-Brabant
Evenementenhal Breepark Breda

Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

€0 (gratis event)

LEIDERSCHAP

VANUIT HET HART

14 t/m 16 september 2020

Leiderschap vanuit het Hart is een driedaagse training die je helpt bewuster in het leven te staan en in verbinding te komen met je 'zelf' en anderen om zo het leven te leiden dat je vanuit je diepste verlangen wil.

Elk mens verlangt naar het geluk; een leven waarin men zich verbonden voelt met de omgeving. Dat hetgeen we doen zonder veel moeite verloopt. Vanuit ons onbewuste, en vaak omdat we ons door onze omgeving laten leiden, wachten we op anderen om dat geluk te ervaren. Maar is dat wel waar we op moeten wachten?

Wat kies jij en hoe luister je naar wat jouw hart je écht vertelt?

Leiderschap vanuit je hart betekent dat je hart, ziel én hoofd een belangrijk kompas zijn in jouw leven. In deze training maak je kennis met al die aspecten van jouw menselijk wezen: je hoofd, je fysiek, je hart en spiritualiteit.

Deze aspecten leer je met elkaar te verbinden om vanuit deze verbinding je leven te leiden. Vervolgens maak je kennis met hoe je dit in de dagelijkse praktijk toe kunt passen

De training wordt verzorgd door Intention, onder leiding van Johan van Bavel. Ik ben aanwezig als co-trainer en coach.

 

Let op: je wordt doorgestuurd naar de website van Intention.

€525 excl BTW

Driedaagse training, inclusief catering, overnachting in een tweepersoonskamer en 1 uur persoonlijke coaching na de training op een door jou gewenst moment.

 

Contact

jolande@novaturier.nl  |  Tel: 06-45432041

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon