ZO CREËR JE ROTSVAST VERTROUWEN IN JEZELF

De eerste keer dat ik een training moest geven, was MOED het enige dat me er doorheen sleepte. Mijn stem trilde, mijn handen zweetten, maar ik deed het.


Rauwe, wankele moed was mijn beste vriend in dat moment.


Tegen de tiende keer dat ik een training gaf (nu ik meer ervaring had) voelde ik me zelfverzekerd in mijn vermogen om een goede training neer te zetten voor een team. Mijn stem was vast en zelfverzekerd, mijn interactie met de groep soepel en met oprechte aandacht. I was on fire! Rotsvast vertrouwen in mezelf.


"ROTSVAST VERTROUWEN IN MEZELF."

Wat ik probeer te zeggen is: Stop met het wachten op zelfvertrouwen tot je grote stappen zet in je business. Zelfvertrouwen komt wanneer je eerst successen ervaart waardoor je vertrouwen in jezelf groeit. Bewijsmateriaal dat wat je doet, ook echt werkt.


Tot die tijd? Verzamel je moed. Vanuit je tenen als het nodig is. Maar houd de moed vast.


"ZELFVERTROUWEN KOMT WANNEER JE EERST SUCCESSEN ERVAART WAARDOOR JE VERTROUWEN IN JEZELF GROEIT. BEWIJSMATERIAAL DAT WAT JE DOET, OOK ECHT WERKT.

Moed is wat je momentum gaat geven. Het brengt je resultaten waar je nooit van gedacht had dat het zou lukken. Hoe ik het zie? Moed brengt de ‘badass’ in je naar boven.


Wil je werken aan jouw 'inner badass' in 2021? Boek een gratis sessie via www.novaturier.nl.


Met al mijn liefs,


Jolande