top of page

Breakthrough

PERSONAL COACHING

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU

ALS JE JEZELF IN ÉÉN VAN DE VOLGENDE TEKSTEN HERKENT

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je voelt financiële onrust omdat er geen stabiele inkomstenstroom is en je nooit weet waar je de volgende klant vandaan moet halen. Je ziet vrienden om je heen met gemak een mooie vakantie boeken, lekker uit eten gaan bij een fancy restaurant en het huis op laten knappen. Intussen check jij een paar keer per week je banksaldo en maak je snelle rekensommetjes of je deze maand je vaste lasten kunt betalen.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je ligt ’s nachts naar het plafond te staren omdat je niet weet hoe je je business moet laten groeien of waar je nu je aandacht aan moet besteden. Toen je in loondienst werkte leek het zo eenvoudig om te starten met ondernemen, maar nu je eenmaal bent begonnen lijkt het alsof alle vanzelfsprekendheid weg is. Waar begin je? Hoe? Wie? Wat? Help! Mag ik een hulplijn inschakelen?

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je verliest langzaam het vertrouwen in jezelf en onbewust pikken klanten dit van je op. De resultaten waar je op hoopte blijven uit, of gebeuren op schildpad-snelheid en je bent je gevoel voor eigenwaarde hieraan gaan ophangen. Je wéét dat je veel meer in huis hebt, je wéét dat je veel meer te geven hebt. Je realiseert je dat je jezelf soms in de weg zit.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je wil dat potentiële klanten je leren kennen en je vertrouwen, maar je voelt veel weerstand om jezelf op social media te profileren. Eigenlijk heb je nooit geleerd om jezelf krachtig en authentiek neer te zetten, op een manier die integer voelt voor jou. Je bent geen borstklopper, maar je wil ook niet meer onzichtbaar blijven.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

PERSOONLIJKE ROADMAP

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

4 MAANDEN

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

8 SESSIES

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

PERSOONLIJKE AANDACHT

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

AFGESTEMD OP JOUW BEHOEFTE

WAT JE ERVAART IS HEEL NORMAAL

BEEN THERE, DONE THAT. MAAR GENOEG IS GENOEG.

Het is algemeen bekend dat 'succesvol' worden (wat dat voor jou ook mag betekenen) niet alleen bepaald wordt door business-strategieën. Het is namelijk je mindset die voor 80% bepaalt of jij je doelen behaalt en het leven creëert waar je van droomt.

En hier komt de crux; je kunt geen bloeiende onderneming creëren met dezelfde mind waarmee je 'vast' bent komen te zitten. Dat vraagt om een mindshift.

En laten we eerlijk zijn. Het zijn bizarre tijden. Voor veel ondernemers is er meer onzekerheid dan ooit. Investeren om je business te laten groeien en bloeien lijkt voor jou op dit moment misschien geen mogelijke optie. 

Als je dat herkent, weet dan ook dat het niets verandert aan het feit dat je nog steeds hulp nodig hebten dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Ohzomooi%20-%20Jolande-52_edited.jpg
Banner website(3).png

DE 3 PIJLERS VAN HET PROGRAMMA

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Een stappenplan om te komen van waar je nu bent, naar waar je wil gaan. De Roadmap is de rode draad door je coachingstraject.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Al je successen (of gebrek daaraan) ontstaan uit je overtuigingen. Wanneer je wéét wat je beperkende overtuigingen zijn en hoe je nieuwe, krachtige overtuigingen creëert, zul je succes realiseren.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Beweeg uit je comfortzone,

kom in actie en creëer meetbare, buitengewone resultaten waar

je trots op bent.

HOE VINDT HET PERSONAL COACHING PROGRAMMA PLAATS?

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je start met het definiëren van je Roadmap naar Resultaat aan de hand van een format die jou vóór aanvang van de eerste sessie wordt gestuurd. Je ontvangt hierin persoonlijke begeleiding van mij via e-mail of telefoon, zodat je met een helder, persoonlijk stappenplan start.  

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Dit programma wordt geleverd in 8 persoonlijke sessies van 1 uur, verspreid over 4 maanden. Je bent welkom op locatie Stadserf 2 in Breda, of online via Zoom. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

De belangrijkste successen zul je boeken in de praktijk, tussen de coachingssessies door als je aan de slag gaat met jouw actiepunten. Om je hierin te ondersteunen ontvang je aan Accountability Sheet, waar je wekelijks je vooruitgang en reflectie in kunt tracken. Dit wordt jouw persoonlijke logboek, waarbij ik je waar nodig tussen de sessies door ondersteun via e-mail zodat je het momentum vasthoudt en in een flow van actie en successen komt.

DIT PROGRAMMA IS EEN 'PERFECT FIT' VOOR JE ...

CHECK.png

Als je onderneemt en je je graag zelfverzekerder wil voelen, bijvoorbeeld in online zichtbaarheid, je prijzen communiceren naar je klanten of elke andere situatie waarin je soms aan het wankelen wordt gebracht.

CHECK.png

Als je aan je onderneming wil bouwen, maar daarbij graag iemand aan je zijde hebt die je helpt om helderheid te creëeren en een plan te maken om je business te groeien en échte resultaten te bereiken. 

CHECK.png

Als je grootste doelen en plannen hebt, maar het je nog ontbreekt aan structuur en een gedegen plan. Je valkuil is het hebben van veel ideeën, maar je struikelt in het doorpakken erop.

CHECK.png

Als je je money mindset wil verbeteren, zodat je durft te vragen wat je waard bent en ook kunt ontvangen met het geloof dat je het helemaal waard bent. Je wil losbreken uit oude geldpatronen en werken aan het realiseren van financiële vrijheid.

ALS JE KLAAR BENT OM EEN DOORBRAAK TE CREËEREN..

Als je het prettig vindt om samen te overleggen of dit programma voor jou een goede match is, boek dan een call met me via de onderstaande button. Ik beantwoord graag al je vragen.

Voel je tijdens de call dat dit programma een goede match voor je is? Dan help ik je direct met het inschrijven in het programma en neem ik je stap-voor-stap mee in alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Ontwerp zonder titel(42).png

DE GROEI DIE IK DOORMAAK

IS GIGANTISCH

Jolande is een hele fijne coach.

Haar rust, haar kennis en haar menselijkheid waardeer ik enorm.

 

Ik voelde me vanaf de eerste minuut welkom bij Jolande en vrij om alles te vertellen wat er in me op kwam. Heerlijk om zonder oordeel gecoacht te worden.

 

De groei die ik dankzij Jolande

doormaak is echt gigantisch!

Ontwerp zonder titel(36).png

IF YOU'RE LOOKING FOR A SIGN, JOLANDE IS IT

Soms ontmoet je iemand en dan voel je aan alles; zij is de persoon die me verder gaat helpen.

Eind 2019 kwam ik bij Jolande omdat ik wist dat ik als ondernemer met mijn mindset aan de slag moest. In het begin zorgde mijn perfectionisme voor een soort mist in mijn hoofd, maar binnen een half jaar was die mist als sneeuw voor de zon verdwenen.

In een wereld vol met mensen die zichzelf coach noemen, is Jolande de persoon die het woord coach eer aan doet. 

Glimlachende Vrouw

FIJNE DEEP EXPERIENCE

SESSIE GEHAD

Ik heb een heel fijne en waardevolle Deep Experience Sessie gehad met Jolande.

 

Ik voelde mij direct welkom en op mijn gemak. Ze luisterde oprecht en met aandacht naar

mijn verhaal en ideeën.

 

Na het eerste gesprek kon ik direct met haar adviezen en tips aan de slag. 

Anker 1
bottom of page