top of page

MIJN NAAM IS

JOLANDE VOS

JE PERSOONLIJKE CHEERLEADER, NATUURLIEFHEBBER, FEMINIST,

MOESTUIN SCHARRELAAR EN ONDERNEMERSCOACH

Laat me raden. Je voelt je even vastgelopen. Misschien heb je ideëen om te starten met ondernemen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen.

 

Misschien je al vanalles geprobeerd om je onderneming te laten groeien, zonder echt resultaat. Je hebt geen idee hoe je klanten moet creëren en er is een deel van jou dat niet in jezelf durft te geloven.

 

Je bent gepassioneerd om een verschil te maken, maar bent bang dat mensen het geld niet zullen uitgeven om met je samen te werken.

IK BEGRIJP JE, WANT DAT WAS IK.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt als salestrainer en later als manager van een groot team, durfde ik in 2017 mijn fulltime job los te laten en te ondernemen als coach.

 

Begin 2020 behaalde ik mijn ACC certificering; ik dacht dat de klanten nu zouden komen. Maar het bleef stil. Tjirpende krekels-stil.

Ik had geen idee hóe ik mezelf in de markt moest zetten, hoe ik mijn doelgroep moest bereiken, of hoe ik mijn passie voor coaching kon omzetten in een winstgevende onderneming. Mijn business was gewoon niet geschikt voor een stabiele, overvloedige inkomsten-stroom, dacht ik.

MAAR DAT WAREN EIGENLIJK EXCUSES..

Eerlijk? Ik was doodsbang. Ik was bang dat er geen klanten zouden komen. Intern bevond ik me in conflict; ik wilde wel klanten, maar ik durfde ze niet vol gas te benaderen uit angst dat ik zou falen. Onbewust saboteerde ik mezelf. Want ja, als je niet echt start dan kun je ook niet falen. 

Wat zouden mensen wel niet van me denken als ik écht helemaal zou gaan staan voor mijn onderneming en uit mijn eigen schaduw zou stappen? Onbewust geloofde ik dat ik mensen om me heen zou verliezen als ik echt groots durfde te denken. Dus ik zocht geen hulp met het creëren van een strategie, en nam genoegen met een klant hier-en-daar. 

Pas toen met mijn eigen coaches aan de slag ging, en inzicht kreeg in welke diepe overtuigingen en blokkades ik had, kon ik de kern van mijn uitstelgedrag & onzekerheid aanpakken.

In plaats van wachten tot ik me zelfverzekerd genoeg voelde, besloot ik het gaspedaal in te trappen. 

 

Ik begon me uit te spreken; ergens voor te staan. Zichtbaar te zijn, proactief contact te zoeken & te verbinden met mijn ideale klant. Ik vroeg eindelijk wat ik echt waard was en ging een groter spel spelen vanuit mijn kernwaarden; verbinding, integriteit en moed.

En de nieuwe klanten kwamen. Hallelujah.

Ohzomooi%2520-%2520Jolande-23_edited_edi

ALS IK HET KAN, DAN KAN JIJ HET OOK.

Boek een gratis Deep Experience sessie met me. Laten we samen in 1 uur een

grootse visie voor je onderneming creëeren en je losbreken van waar je in vast zit.

Wat zeg je ervan... game on?

Ohzomooi - Jolande-33.jpg
Banner website(3).png

MIJN ACHTERGROND

Met ruim 20 jaar ervaring in sales, waaronder 6 jaar als trainer en coach in het bedrijfsleven, begrijp ik hoe klanten denken en hoe je van je klant een ambassadeur van je merk kunt maken.

Ik ben Associate Certified Coach bij 

International Coaching Federation. Stiekem best trots op!

Ohzomooi - Jolande-34.jpg
Banner website(3).png

WIST JE DAT

Mijn favoriete hobby tuinieren is,

en ik graag in de moestuin werk?

Ik Coolio's 'Gangsta's Paradise'

woord voor woord mee kan zingen?

Ik 's nachts soms wakker kan

liggen van de angst om nooit 

goed genoeg te zijn?

GROEI VOOR GROEI

Ergens voor staan is belangrijk als ondernemer,

ongeacht wat je dienst of product is.

Waar ik voor sta, is een aarde waar we bewust mee omgaan. 

170

BOMEN GEDONEERD

15.400

KG CO2 OMGEZET

  DAAROM PLANT IK 1 BOOM VOOR ELK PROGRAMMA DAT JE KOOPT  

Mijn droom is dat er over 10 jaar een enorm bos staat, dat symbool staat voor vrouwen die de novaturier van hun eigen leven werden en hun dromen hebben waargemaakt.

TreeTime Initiatief
Ontwerp zonder titel-9.png

IK VOEL MEER

ENERGIE EN POWER

Net mijn eerste coaching-call gehad met Jolande. Na de call kan ik lekker aan de slag met alle inzichten, tips en opdrachten die Jolande me heeft gegeven.

 

Ik voel meer energie en power om weer zelfverzekerd verder te gaan met mijn business! Ik kijk er naar uit Jolande te live ontmoeten tijdens mijn 2e sessie in Breda!

Ontwerp zonder titel-8.png

IK KAN NU BETER

NAAR MEZELF LUISTEREN

In maar een paar sessies heeft Jolande mij gecoacht naar het definiëren van mijn waarden en kwaliteiten, zodat ik mijn verhaal goed vorm kan geven.

Jolande begeleidde me steeds naar de antwoorden op mijn vragen die ik eigenlijk zelf wel al wist,

maar waarvan het fijn was om die met iemand

buiten mijn inner circle te bespreken.

Take away uit de sessies is: Jij bent van waarde, geloof in je eigen kracht en volg je hart!

Portret van Senior Woman

INSPIRERENDE

SESSIES

Warmhartige en zeer betrokken coach met inspirerende sessies. Haar verhelderende en scherpe vragen hebben mij inzicht gegeven om beter naar mijzelf te luisteren en mij verder te helpen in mijn professionele ontwikkeling.

 

Jolande heeft met haar inlevingsvermogen mij diverse praktische tips en oplossingen geboden. Bedankt voor de goede en fijne coaching!

IK HELP GEPASSIONEERDE ONDERNEMERS ZOALS JIJ

OM HUN BUSINESS TE GROEIEN

EN DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF TE ZIJN.

bottom of page