Kopie van Zonder titel(7).png

laten we daar samen verandering in brengen!

Banner website(3).png

Herken

JE ONDERNEEMT AL, MAAR HEBT NOG TE WEINIG KLANTEN EN INKOMSTEN

JE ONZEKERHEID EN OVER-ANALYSE WEERHOUDT JE OM ONLINE ZICHTBAAR TE ZIJN

JE ONDERNEEMT WELISWAAR ACTIE, MAAR HET LEVERT NOG TE WEINIG OP

JE VOELT JE ONGEMAKKELIJK OM MEER GELD TE VRAGEN VOOR JE DIENSTEN

JE OVERWEEGT OM TE GAAN ONDERNEMEN, MAAR WEET NIET WAAR TE BEGINNEN

je dit?

Herken je jezelf in één van deze zinnen, boek dan een GRATIS Deep Experience Sessie van 1 uur met me, en ontdek hoe jouw gedachten en overtuigingen alles te maken hebben met waar je nu bent.

Tijdens de coachingsessie krijg je inzicht in je blokkade(s) en krijg je een heldere visie van wat er mogelijk is. Je gaat niet alleen naar huis met helderheid in je hoofd, maar ook met een concreet actiepunt!

Laten we samen een begin maken

Banner website(3).png

START HIER

EN KIES WAT BIJ JOUW ONDERNEMERSFASE PAST

Soulful

BUSINESS

FUNDAMENTALS

Breakthrough

PERSONAL

COACHING

Transformational

MINDSHIFT

MASTERY

MIJN NAAM IS JOLANDE VOS

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Laat me raden. Je voelt je even vastgelopen. Misschien heb je ideëen om te starten met ondernemen met heb je geen idee waar je moet beginnen.

 

Misschien je al vanalles geprobeerd om je onderneming te laten groeien, zonder echt resultaat. Je hebt geen idee hoe je klanten moet creëren en er is een deel van jou dat niet in jezelf durft te geloven.

 

Je bent gepassioneerd om een verschil te maken, maar bent bang dat mensen het geld niet zullen uitgeven om met je samen te werken.

IK BEGRIJP JE, WANT DAT WAS IK.

MAAR DAT WAREN EIGENLIJK EXCUSES..

Als kind uit een gezin met verbaal en fysiek geweld had ik geleerd mezelf klein te maken, want dan was ik veilig. En.. dat zag je terug in mijn ondernemerschap.

Ik zat veel te lang in de 'denk-fase' en ondernam uiteindelijk veel te weinig concrete actie. Ik vond het gewoon ontzettend spannend om tegen mijn netwerk te zeggen dat ik coach was, en vond dat ik waarschijnlijk niet zoveel boeiends te vertellen had.

Pas toen ik leerde welke diepe overtuigingen en blokkades ik had over zichtbaar zijn en ruimte in durven nemen, kon ik zien waarom bepaalde patronen steeds terug kwamen en kon ik de kern van mijn uitstelgedrag & onzekerheid aanpakken.

Ik begon me uit te spreken; ergens voor te staan. Zichtbaar te zijn. In actie te komen en te vertrouwen in mezelf. Te vragen wat ik waard ben en écht te genieten van het proces.

In 2017 durfde ik mijn fulltime job als manager los te laten en te ondernemen als coach. Begin 2020 behaalde ik mijn ACC certificering; ik dacht dat de klanten nu zouden komen. Maar het bleef stil. Tjirpende krekels-stil.

Ik had geen idee hóe ik mezelf in de markt moest zetten, hoe ik mijn doelgroep moest bereiken, of hoe ik mijn passie voor coaching kon omzetten in een winstgevende onder-neming. Mijn business was gewoon niet geschikt voor een stabiele, overvloedige inkomsten-stroom, dacht ik.

ALS IK HET KAN, DAN KUN JIJ HET OOK.

Boek een gratis Deep Experience sessie met me. Laten we dan samen in 1 uur ontdekken waar de groei voor jouw onderneming zit en wat de eerste stap vooruit is!

Kopie van Kopie van Kopie van Zonder tit
Banner website(3).png

"IF YOU'RE WAITING FOR A SIGN, JOLANDE IS IT!"

Soms ontmoet je iemand en dan voel je aan alles; zij is de persoon die me verder gaat helpen. Ik had dit meteen met Jolande en je raad het al; mijn gevoel klopte.

Eind 2019 kwam ik bij Jolande omdat ik wist dat ik als ondernemer met mijn mindset aan de slag moest, wilde ik verder groeien met mijn bedrijf. In het begin zorgde mijn perfectionisme voor een soort mist in mijn hoofd, maar binnen een half jaar was die mist als sneeuw voor de zon verdwenen.

In een wereld vol met mensen die zichzelf coach noemen, is Jolande de persoon die het woord coach eer aan doet. Ben je op zoek naar een goede coach? Kies dan voor Jolande!

—  Manouk Voermans, Asome

DEEP EXPERIENCE SESSIE

iets voor mij is?

Hoe weet ik of de gratis

JE HEBT DE KENNIS EN VAARDIGHEDEN OM JE ONDERNEMING TE LATEN GROEIEN,

MAAR ER IS GEWOON IETS DAT JE TEGENHOUDT WAT JE NOG NIET HEBT KUNNEN IDENTIFICEREN.

JE HEBT HET GEVOEL DAT JE 'VAST' BENT GELOPEN, MAAR WEET NIET PRECIES HOE DAT KOMT OF WAT JE NU MOET DOEN.

JE VOELT WEERSTAND BIJ HET ONLINE ZICHTBAAR ZIJN, EN OOK OP VERJAARDAGSFEESTJES WORSTEL JE MET UITLEGGEN WAT JE PRECIES DOET ALS ONDERNEMER.

IMPOSTER SYNDROME KEN JE; JE VOELT JE REGELMATIG ONZEKER EN DENKT DAT ANDERE ONDERNEMERS IETS BEZITTEN DAT JIJ NIET HEBT; TALENT, ZELFVERTROUWEN OF EEN GOED BEDRIJFSIDEE.

ALS JE EERLIJK BENT, DAN ZIE JE DAT JE UITSTELGEDRAG VERTOONT EN TE WEINIG IN ACTIE BENT.

Laat ik beginnen door te zeggen dat er NIETS mis met je is, als het antwoord op een vraag 'ja' was. Het betekent hoogstens dat er iets in de weg zit om je doelen te bereiken. Iets wat je kunt fixen.

 

Dus, hoeveel tekenen uit de hemel wil je krijgen?

Wat heb je te verliezen?

De sessie is GRATIS en vrijblijvend.

Geen funnels en geen verkooppitch op het einde.

Gewoon een diepgaande coaching, face-to-face of via Zoom.

Dat is namelijk hoe je erachter komt of mijn coaching bij je past.

Ik beloof je dat je na afloop van het uur

enorm veel waarde hebt gekregen

en een doorbraak in je ondernemerschap.

Let's meet!

NAVIGATIE

SOCIALS

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

HOME

PROGRAMMA'S

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

OVER

VLOG'S & BLOGS

CONTACT

CERTIFICERINGEN

© 2020 NOVATURIER
Photography by Studio Annemarije

KLIK HIER VOOR HET PRIVACYBELEID

ACC_Visual.png