top of page

Soulful

BUSINESS FUNDAMENTALS

ONLINE BUSINESS ACADEMY & PERSOONLIJKE COACHING

LIVE VANAF 1 MAART 2021

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU

ALS JE JEZELF IN ÉÉN VAN DE VOLGENDE TEKSTEN HERKENT

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je wilt starten met ondernemen maar hebt geen idee waar je moet beginnen om klanten aan te trekken en geld te gaan verdienen met je passie. Je bent serieus over ondernemen en gunt jezelf een professionele start van je onderneming.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je bent al even aan het ondernemen, maar merkt dat de klanten uitblijven en de omzet niet is waar je zou willen zijn. In alle eerlijkheid heb je gewoon nooit geleerd HOE je je ideale klant bereikt en hoe je zorgt dat ze jouw diensten onweerstaanbaar vinden.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je zou je prijzen eigenlijk graag willen verhogen, maar vindt dat je jezelf nog niet genoeg hebt bewezen om die hogere prijs waard te zijn. Je prijzen en gevoel van eigenwaarde zijn aan elkaar verbonden, en je wil zowel je prijzen als je gevoel van zelfwaarde verhogen.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je hebt nog geen helderheid over wat je niche is of wie je ideale klant is. Onbedoeld spreek je iedereen en daardoor niemand in het bijzonder aan. Het is alsof je knipoogt in het donker; jij weet wat je doet maar je ideale klant niet.

DE ROUTE NAAR DE TOP BEGINT MET DE JUISTE MATERIALEN

ZONDER DE ESSENTIELE MATERIALEN BIJ JE, BEREIK JE DE TOP VAN JE BERG NIET.

Als je net als ik getrouwd bent met een bergbeklimmer, dan leer je al snel dat een berg beklimmen een hele goede metafoor is voor ondernemerschap. We dromen allemaal van het bereiken van de top, toch? Voor iedereen ziet de top van de berg er anders uit, maar de route naar boven voelt voor ons allemaal als een scène uit Mission Impossible. 

In tegenstelling tot wat heel veel internet-guru's je vertellen, zijn er meerdere wegen om de top te bereiken. Ik geloof heilig dat je dat op een manier kunt doen die authentiek en integer voelt voor jou. 

Maar als je de top van de berg wilt bereiken is het wél belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt. Weet je welke stappen je éérst gaat zetten? Heb je alle essentiële materialen die nodig zijn om de top te bereiken?

 

Met materialen bedoel ik niet alleen een duidelijke strategie, maar ook je mindset. Je mindset gaat bepalen hoe je omgaat met tegenslagen op je route. En wat betreft je fundament of strategie? De kunst is om zo licht bepakt mogelijk te reizen. Less really is more.

In dit programma vind je een combinatie van fundamentals & mindset. Ik neem je mee langs de belangrijkste basiskampen op jouw route naar de top. Je 'waarom', 'wie', 'wat' en 'hoe', zodat je je ideale klant bereikt met een heldere boodschap.

Wat zeg je ervan, ben je klaar voor je reis naar de top?

Ohzomooi%2520-%2520Jolande-71_edited_edi
Banner website(3).png

DE 4 PIJLERS VAN HET PROGRAMMA

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Een stappenplan om te komen van waar je nu bent, naar waar je wil gaan. De Roadmap is de rode draad door je coachingstraject.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

In de online academy leer je hoe je je ideale klant aanspreekt en hoe je een onweerstaanbaar aanbod formuleert waar je klant van droomt.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Beweeg uit je comfortzone,

kom in actie en creëer meetbare, buitengewone resultaten waar

je trots op bent.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Beweeg uit je comfortzone,

kom in actie en creëer meetbare, buitengewone resultaten waar

je trots op bent.

HOE VINDT HET BUSINESS FUNDAMENTALS PROGRAMMA PLAATS?

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

In dit programma krijg je toegang tot het online trainingsprogramma, waar elke twee weken een nieuwe module beschikbaar komt. Elke module bevat enkele video's en opdrachten die jou stap voor stap helpen om een stevig fundament voor je onderneming te leggen. 

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Naast toegang tot de online modules en opdrachten, ontvang je 8 persoonlijke coachingssessies van 60 minuten,  verspreid over 4 maanden. Je bent welkom op locatie Stadserf 2 in Breda, of online via Zoom. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

Je start met het definiëren van je Roadmap naar Resultaat aan de hand van een format die je voor aanvang van de eerste sessie ontvangt. Je ontvangt hierin persoonlijke begeleiding van mij via e-mail of telefoon zodat je met een helder, persoonlijk stappenplan start.  

Houtskool Geel Rechthoek Architectonisch

De belangrijkste successen zul je boeken in de praktijk, tussen de coachingssessies door als je aan de slag gaat met jouw actiepunten. Om je hierin te ondersteunen ontvang je een Accountability Sheet, waar je wekelijks je vooruitgang en reflectie in kunt tracken. Dit wordt jouw persoonlijke logboek, waarbij ik je waar nodig tussen de sessies door ondersteun via e-mail zodat je het momentum vasthoudt en in een flow van actie en successen komt.

DIT PROGRAMMA IS EEN 'PERFECT FIT' VOOR JE ...

CHECK.png

Als je net start met ondernemen en je diensten onweerstaanbaar wil maken voor je klanten. `Je neemt jezelf en je onderneming serieus en bent bereid verder te professionaliseren.

CHECK.png

Als je al even onderneemt en graag meer inkomsten en klanten wil creëren. Je wil daarbij graag iemand aan je zijde die je helpt om een kristalhelder aanbod te formuleren zodat je je ideale klant verleidt.

CHECK.png

Als je je money mindset wil verbeteren, zodat je durft te vragen wat je waard bent en ook kunt ontvangen met het geloof dat je het helemaal waard bent. Je wil losbreken uit oude geldpatronen en werken aan het realiseren van financiële vrijheid.

CHECK.png

Als je je graag zelfverzekerder wil voelen in je online zichtbaarheid, het communiceren van je prijzen naar je klanten of elke andere situatie waarin je soms aan het wankelen wordt gebracht.

ALS JE KLAAR BENT OM EEN DOORBRAAK TE CREËEREN...

De investering in het Business Fundamentals programma is 2.100;- waarbij je kunt betalen in 2 termijnen. Klik op de button hieronder om je direct in te schrijven.

Als je het prettig vindt om samen te overleggen of dit programma voor jou een goede match is, boek dan een call met me via de onderstaande button. Ik beantwoord graag al je vragen.

Als je liever in 1x betaalt, dan is de investering voor jou 1.900;-.

Ontwerp zonder titel(42).png

DE GROEI DIE IK DOORMAAK

IS GIGANTISCH

Jolande is een hele fijne coach.

Haar rust, haar kennis en haar menselijkheid waardeer ik enorm.

 

Ik voelde me vanaf de eerste minuut welkom bij Jolande en vrij om alles te vertellen wat er in me op kwam. Heerlijk om zonder oordeel gecoacht te worden.

 

De groei die ik dankzij Jolande

doormaak is echt gigantisch!

Ontwerp zonder titel(36).png

IF YOU'RE LOOKING FOR A SIGN, JOLANDE IS IT

Soms ontmoet je iemand en dan voel je aan alles; zij is de persoon die me verder gaat helpen.

Eind 2019 kwam ik bij Jolande omdat ik wist dat ik als ondernemer met mijn mindset aan de slag moest. In het begin zorgde mijn perfectionisme voor een soort mist in mijn hoofd, maar binnen een half jaar was die mist als sneeuw voor de zon verdwenen.

In een wereld vol met mensen die zichzelf coach noemen, is Jolande de persoon die het woord coach eer aan doet. 

Girl Knipogen

FIJNE DEEP EXPERIENCE

SESSIE GEHAD

Ik heb een heel fijne en waardevolle Deep Experience Sessie gehad met Jolande.

 

Ik voelde mij direct welkom en op mijn gemak. Ze luisterde oprecht en met aandacht naar

mijn verhaal en ideeën.

 

Na het eerste gesprek kon ik direct met haar adviezen en tips aan de slag. Ik heb besloten te starten met een traject bij Jolande!

bottom of page